Align and Shine programma:

3 maanden coachingtraject

Dit intensief 12 weken 1 op 1 coachingstraject is ideaal voor zelfbewuste vrouwen. 

Vrouwen die geloven dat het mogelijk is om een leven te leiden dat klopt met hun gevoel. Vrouwen die heel graag eerlijke keuzes willen maken én actie willen ondernemen. Mindset is hierbij belangrijk: we gaan aan de slag met belemmerende overtuigingen die je potentieel afremmen.

Als je wil leren voelen welke richting je met zelfvertrouwen mag inslaan,

zonder te twijfelen of dit nu de juiste keuze is.

Als je ook graag leert om daadwerkelijk actie te ondernemen, dan is dit traject ideaal!

Met de opgedane kennis en inzichten zet je met vertrouwen de nodige verdere stappen.

Dit wordt je de komende periode aangeleerd.

Made with love

Shared with love

STUUR JE AANVRAAG

Aan het einde van het traject heb je dit bereikt:

 • Je voelt welke keuzes je mag gaan volgen en welke net niét
 • Je leert belemmerende overtuigingen detecteren en transformeren
 • Je leert omgaan met de mening van anderen en hieruit te leren.
 • Je krijgt meer vertrouwen in de keuzes die je maakt.
 • Je onderneemt actie en zet stappen die juist aanvoelen, ook al voelen ze spannend of onmogelijk aan.

Misschien herken je jezelf in enkele uitspraken.

Dit was ik enkele jaren geleden.

 • Je voelt en gelooft al jaren dat het anders kan. Je huidige job en leven omschrijf je als ok, maar iets in je zegt dat het ook anders kan.

  Je ziet alleen niet hoe. Je merkt dat anderen genoegen nemen met hun leven, waardoor je besluit dat je dit ook maar beter doet. Toch kan je dit geloof en verlangen niet negeren waardoor je voor de zoveelste keer verder zoekt. Dit kan het toch niet zijn?

 • Je wil het beste uit jezelf halen: je bent geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling, je leest veel en volgt meerdere cursussen. Afgelopen jaren heb je heel wat geleerd over bewustwording, lichaam & geest en je intuïtie. En ja, kennis is fijn, maar hoe vertaal je dat in de praktijk? Hoe zet je stappen die kloppen met wie je bent? En hoe haal je meer voldoening uit je leven?

 • Af en toe duikt er een leuk tot lumineus idee op en voel je een ‘sparkle’. En dan denk je: “Ja, dàt is het, dit is wat ik wil!’ waarna er kort nadien een andere gedachte opduikt: ‘Ben je wel zeker? Zou je dit wel doen? Gaat het wel lukken? Is het niet beter om voor veilig te kiezen?’ Je sparkle is er nog, maar alleen niet meer zo groot. Je begint te twijfelen.

 • In je hoofd weet je het ergens wel. Je kan het je helemaal voorstellen, alleen, wat is de volgende stap? Hoe pak je het aan? En soms zie je de stappen wel voor je, maar op de één of andere manier stroomt het niet. Je werkt achter de schermen, je doet eerst nog iets anders, je verdiept je er nog extra in,… Als je eerlijk bent met jezelf, voel je ergens een rem waardoor je niet voluit gaat.

 • Je wil gewoon helemaal jezelf kunnen zijn. Datgene doen waar je het meest gelukkig van wordt samen met de mensen waar je het meest gelukkig van wordt. Uiteindelijk gaat het tochaltijd om hoe je je voelt? Alleen, hoe laat je los wat anderen hiervan vinden? Want wat zal mijn omgeving hiervan vinden? Je wil eindelijk keuzes maken waarvan jij weet dat ze juist aanvoelen.

 • Je lichaam zette je misschien al eventjes op pauze waarna je gedwongen werd om sterker naar je gevoel te luisteren. Je voelt hierdoor al sterker, maar je weet dat je nog fijner naar je lichaam wil leren luisteren.

 • Je wil gewoon vrij zijn van angsten, sterker voelen welke richting je mag uitgaan en keuzes durven maken! Los van wat anderen denken of wat je gedachten je influisteren. Je gelooft dat het mogelijk is, het is tijd voor verandering!

Over mezelf

Na jarenlang keuzes te maken vanuit mijn hoofd besloot ik alleen nog maar te kiezen vanuit wat goed aanvoelt. Ik heb een harde strijd moeten leveren tegen mijn belemmerende overtuigingen en de mening van anderen, maar mijn gevoel en vertrouwen werd sterker. Ik voelde sterker de weg die ik mocht inslaan. De rust en het vertrouwen nam toe. Mijn job, mijn relatie, mijn vriendschappen, mijn hobby’s,… alles kreeg zijn beproeving, maar ik kan nu eerlijk zeggen dat mijn keuzes kloppen. Ik blijf die weg verder ingaan.

Dit gevoel is magisch, ik gun het je ook!

Leer ook te navigeren op je gevoel. Keuzes te maken die kloppen met wie je bent, eerlijk zijn naar jezelf, loslaten wat je niet meer dient en wat anderen denken.

En vooral, actie te ondernemen

Over het Align and Shine programma

STUUR JE AANVRAAG

Twijfel je nog? Lees dan onderstaande reviews:

STUUR JE AANVRAAG

Betaling in één keer:

1497 euro (btw incl.)

Betaling in 3 termijnen:

650 euro + 3 x 333 euro (btw incl.)

Misschien vind je het spannend om deze investering te doen…

Begrijp ik heel goed! Alleen jij kan voelen of je er klaar voor bent om de sprong te wagen. Vertrouw op dat gevoel, dat is altijd de basis om de stap te zetten. Word je enthousiast bij het idee alleen al? Dan heb je het antwoord klaar.

Of je kan er voor kiezen om…

 • Dagen, maanden,… te twijfelen, te overleggen met anderen, erover te lezen,…
 • Je te laten bepalen door wat veilig is #comfortzone
 • Te lang in je hoofd te zitten, te piekeren,…
 • Eventjes door te doen met wat je bezig bent, je dromen te parkeren voor “later”

Maar dit kan ook:

✔ Je ontdekt wat je graag wil

✔ Je krijgt rust en vertrouwen in de keuzes die je maakt

✔ Je handelt vanuit een eerlijk gevoel (een gevoel dat klopt, zelfs als klinkt het spannend of initieel onmogelijk), zodat je jouw unieke pad kan volgen.

✔Je krijgt rust in je hoofd en controle over je gedachten

✔ Je durft stappen zetten waarbij je telkens voelt: yes, dit klopt met wie ik ben!

BETALING IN 1 KEER

1497 € (btw incl.)

BETALING IN 3 TERMIJNEN

650€ + 3 x 333€ (btw incl.)

STUUR JE AANVRAAG

Veelgestelde vragen

Ik heb helemaal geen idee welke richting ik uit mag gaan, is dit traject dan wel voor mij?

Dit traject is ideaal voor mensen die nog geen idee hebben of een vaag idee hebben of wél een idee en hier graag verdere stappen in willen zetten.

Ik kan nu niet, komt het traject nog een volgende keer?

Ja, alleen niet onder dezelfde vorm en aan dezelfde introductieprijs.