Welkom!

Ik ben Fabienne, psycholoog en coach voor volwassenen met eigen praktijk te Kortrijk en Ronse.

Mensen omschrijven mij als gedreven, nieuwsgierig en ook een stuk idealist.

Ik geloof heel sterk in het potentieel van mensen.

Ook in dat van jou.

Jou mogen prikkelen zodat je open bloeit tot de beste versie van jezelf vind ik een magisch proces. Het is – naar mijn gevoel – het antwoord op duurzaam gelukkig zijn. Ik geloof er in dat dit de weg is die voor iedereen bedoeld is.

“In het leven zijn er slechts twee richtingen:

Stroomopwaarts of stroomafwaarts

datgene wat ons energie geeft of ontneemt.”

De link tussen geest en lichaam

Ik ben gepassioneerd door de link tussen geest en lichaam. Ik geloof er in dat zo goed als alle klachten een functie hebben en dus niet zomaar uit het niets ontstaan. Klachten als signaal. Ons lichaam weet wat het beste is voor ons, alleen zijn we met de jaren het contact met ons lichaam kwijt geraakt. Leren luisteren naar onze intuïtie, durven loslaten en durven gaan voor datgene dat ons energie geeft, is mijn drijfveer.
We verdienen het om gelukkig én gezond te zijn!

Ik help jou hier graag maximaal bij.

Tijdens mijn gesprekken integreer ik de wet van aantrekking en leer ik (jong)volwassenen hoe ze op een bewust niveau een beter gevoel en ideale levensomstandigheden kunnen creëren. Ik bouwde met de jaren als psycholoog en coach mijn expertise op over

  • Angst- en stemmingsproblemen
  • Eetverslaving (emo-eten)
  • Burn-out, bore – out
  • Identiteit
  • Zingeving
  • Het aantrekken van je droompartner
  • Een positiever zelfbeeld.

In 2016 startte ik mijn eigen praktijk te Heule (Kortrijk) en startte ik sinds 2019 ook een praktijk te Ronse. Het stimuleert me om het beste van mezelf te geven. Voordien werkte ik vijf jaar als zelfstandig psycholoog, zowel in een groepspraktijk te Roeselare als wekelijks in de Obesitaskliniek AZ Glorieux te Ronse.

Ik geef lezingen rond slaapproblemen, burn-out en geef je tools om mentaal fitter te worden. Daarnaast ontwikkelde ik workshops over meer energie en over de (onderschatte!) impact van onze gedachten.

Uit ervaring merk ik dat hoe meer je met jezelf aan de slag gaat, hoe meer je zal beseffen dat je niet meer terug wil naar hoe je vroeger in het leven stond. Het vergroten van je zelfkennis, het begrijpen van klachten van binnenuit (van klacht naar kracht) en het transformeren van diepgewortelde overtuigingen zijn hierbij mijn grootste focus.

Magic may happen 🙂

Ik kijk er enorm naar uit om met je te mogen samenwerken en je te helpen groeien tot de beste versie van jezelf!

Neem gerust contact op voor een eerste en vrijblijvende afspraak.

liefs,

Fabienne