Design je droomleven 

Start nu meteen met het bouwen aan je droomleven!

Als psycholoog en coach ben ik gedreven door persoonlijke groei.

Ik leer je graag hoe je designer wordt van je Droomleven.

Ready to join? Je kan de cursus nu direct en zelfstandig volgen.

Bij vragen over de cursus ben ik er voor je.

Ja, ik ga voor mijn droomleven!

Deze cursus is voor jou als…

  • Je voelt dat er meer in je zit
  • Je jezelf beter willen leren kennen
  • Je benieuwd bent wat er nog meer in je schuilt
  • Meer voldoening wil in je leven
  • Je verlangt naar een leven dat – bij anderen – precies wel mogelijk is
  • Je niet weet wat je moet doen om je droomleven te leven
  • Je bereid bent om met jezelf aan de slag te gaan
  • Je open staat voor meditatie en visualisatie
  • Je er naar uit kijkt om je droomleven uit te bouwen!
Ja, ik ga voor mijn droomleven!

Misschien heb je een vaag idee over hoe je droomleven er uit ziet. Wuivende palmbomen, meer ontspanning, minder zorgen, leuke momenten en nooit geld tekort. Misschien heb je zelfs helemaal geen idee en ben je gestopt met dromen sinds je – groot – bent geworden.

Bouwen aan je droomleven begint met de goesting om hiermee aan de slag te gaan!

Zeg volmondig JA en krijg aan de hand van inzichtgevende vragen, opdrachten, visualisatie en meditatie helder wat jouw droomleven is én welke stappen je mag zetten om dit meer vorm te geven. De wereld ligt aan je voeten en alles is mogelijk. Waar mag je meer tijd in investeren en wat heb jij nodig om een vervuld leven te hebben? Waar word je blij van en wat zou je het allerliefste doen? Krijg helder wat jouw droomleven is én welke stappen je mag zetten om dit meer vorm te geven.

Ik hou al meer dan tien jaar alle waardevolle oefeningen, inzichten en opdrachten bij en bezit hierdoor een schat aan informatie!

Wat mag je verwachten?

Ik beloof je mijn meest inzichtgevende oefeningen, opdrachten en visualisaties om te ontdekken wie je bent en wat je nodig hebt om een diepe voldoening te ervaren.

A) Deze cursus kan je vrij volgen. Je krijgt toegang tot alle modules met opdrachten, verhelderende vragen, visualisatie en meditatie. Dit telkens via video. Je kan de opdrachten maken op je eigen tempo. Reken ongeveer een half uur per week om alle video’s te bekijken. Elke video duurt ongeveer 5 minuten: dit om de aandachtsboog gespannen te houden. 😉 Je kiest zelf of je op één dag alle video’s van de week bekijkt of elke dag één video. Je kan de opdrachten op jouw tempo uitvoeren. In totaal zijn er vier modules gedurende vier weken.

Elke module behandelt een bepaald onderwerp:

Module 1: Zelfkennis: het begin van alle wijsheid.

Module 2: We stretchen onze mogelijkheden: wat zit er in ons verborgen qua potentieel?

Module 3: We bundelen de informatie van de voorgaande twee weken en worden designer van ons droomleven.

Module 4: Actie! wat is er nodig om je droomleven naar je toe te halen? Wat mag je meer gaan doen en waar let je best op?

B) Je ontvangt een volwaardig online werkboek om de antwoorden van de opdrachten in te noteren. Je kan de opdrachten trouwens perfect doen terwijl je in de auto zit of de afwas doet. Vervolgens noteer je de opgedane inzichten.

Wat ik van jou verwacht is dat je zin hebt om jouw goud te ontdekken én bereid bent tot actie! Aha!

 

Deze cursus is voor mensen die voelen dat er meer in hen zit. Teveel mensen doen gewoon maar wat. De job waar ze ooit voor gestudeerd hebben, het leven wat ze gisteren en vorig jaar ook deden, de routine van de dag. Want dat is het leven. Jaren geleden ben ik zelf op zoek gegaan naar het leven dat het beste bij mij past. Ik bundelde alle oefeningen en opdrachten die mij en cliënten het meest hebben geholpen en gun je oprecht een fantastisch leven. Ik maakte dan ook met veel liefde deze online cursus voor je.

Groei is wat mij drijft. Als psycholoog en coach ben ik nieuwsgierig naar wat iemand uniek maakt en waar we meer aandacht aan mogen besteden. Wat gebeurt er als je dat zaadje dat in ons schuilt, water geeft? Hoe meer je weet wat je nodig hebt, hoe meer je hier rekening mee kan houden.

De stap naar jouw droomleven is gezet!

Ja, ik ga voor mijn droomleven!

Hoe gaat de cursus precies in zijn werk?

Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je tegen de volgende dag een welkomstmail met verdere instructies.

Je ontvangt  vervolgens de toegangscode tot de modules. Elke module bevat opdrachten, oefeningen, inzichten, visualisaties en meditatie. Jij kiest helemaal zelf hoe  je door de cursus gaat. Je houdt vier maanden toegang tot de cursus. Zo word je uitgedaagd om er ook daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Heb je vragen over de cursus dan ben ik er om die via mail te beantwoorden.

We stellen ons droomleven liever niet uit 😉

Klaar voor de sprong?

Ja, ik ga voor mijn droomleven!

Hey Fabienne, ben nu bezig aan module twee en ik heb al zoveel bijgeleerd over mezelf!! Dankjewel ❤ De cursus zit heel goed in elkaar! Heel blij dat ik dit volg!

Hey Fabienne! Ik heb net module 1 afgewerkt en ik vind het echt top! Blij dat ik de cursus volg. Heel tof gedaan!

Jou Inhoud Komt Hier

Hele goede, duidelijke en volledige cursus! Dankjewel en chapeau!

Lindsey

Deze cursus is echt ideaal voor mensen die meer helderheid willen over wat ze willen en hoe ze actie kunnen ondernemen.

Alex

Fabienne is een heel enthousiaste, ondersteunende en geduldige vrouw bij alles wat je haar vraagt of vertelt.

Elien