Hey Fabienne, ik voel gewoon dat je het beste met me voor hebt, me onvoorwaardelijk steunt en indien nodig een schop onder mijn kont geeft. Ik voel dat je mij wil zien groeien, waar ben ik je dankbaar voor. Ik ben ontzettend veel gegroeid dankzij onze gesprekken.

Alexandra

Hey Fabienne,

Je leerde me om trouw te blijven aan mezelf en mijn gevoel te blijven volgen. Je gelooft in mij en leerde me in mezelf te geloven, dat vond ik heel bijzonder, dankjewel!

Gitte

Fabienne, ik vind jouw aanpak fantastisch: duidelijk, eerlijk en transformerend, waar je ook naartoe verhuist, ik zal je trouw blijven. 😉

Kim

Hey Fabienne, ik ben al bij zoveel psychologen en coaches geweest, maar hoe jij het aanpakt is gewoon anders. Eindelijk maak ik vooruitgang! Mijn leven is al zoveel verbeterd sinds ik bij jou langs kom.

An

Je bent zo een warme, wijze en rustige persoonlijkheid, ik heb al zoveel aan je gehad, dankjewel, lieve Fabienne!

Lieve

Fabienne, ik vind jou zo wijs en bijzonder, ik heb al zoveel van je geleerd. Dankjewel

Katrien

Hey Fabienne, wij hadden een jaar terug een héél diepgaand gesprek waarin jij in no-time de juiste conclusie en boodschappen kon brengen. Dit heeft me zoveel gebracht, ik maak graag een nieuwe afspraak.

Wes

Door jou snap ik mijn klachten, jouw kijk op mijn angsten is zo verhelderend geweest dat ik nu direct weet hoe te handelen als er opnieuw angsten opduiken.

Ellen

Fabienne, ik neem al jaren medicatie en zag al meerder psychologen. Jouw aanpak heeft me geholpen medicatie-vrij te zijn en te blijven. Ongelooflijk welbedankt!

Annelies

Lieve Fabienne, je bent heel duidelijk in je communicatie en snapt klachten gewoon heel snel. Je begrijpt het ruimere verhaal waardoor mijn klachten gehoord worden… en op lange termijn niet meer hoeven te bestaan. Top!

Jan

Superdankbaar voor alles wat je al voor mij hebt gedaan. Ik ken je nog niet zo lang en je hebt me al zo goed geholpen.

Emelien

Ik ben jou heel dankbaar, je betekent heel veel voor mij.

Annelien